Reflecterende stickers in alle maten of vormen voor uw verkeersveiligheid! Voor op de fiets van uw kind, voor op uw voertuig of voor op een obstakel.

Over ons

Reflexfolie.nl is een webshop van Herante BV en is leverancier van retro reflecterende folies van Avery Dennison, verder levert Herante ook allerlei toebehoren voor de verwerkers van onze reflecterende folies: Zoals snij-apparatuur en schoonmaakprodukten, laminators en thermo transfer printers.

We hebben jarenlang ervaring in de materie van veiligheid met retro reflecterende folies, hierdoor zijn vele projecten in binnen- en buitenland door onze klanten gerealiseerd. Of het nu gaat om standaard signfaces, een vel, rol of vorm reflecterende folie van Avery Denisson, we kunnen bijna alles voor u maken!

Standaard hebben we altijd container markeringen, conspicuity tape (oftewel contourmarkering), folie voor bakens en schrikhek-planken op voorraad, deze folie voor bakens of schrikhek-planken kunnen worden voorzien van een naam of merk.

Herante BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich onderscheidt door zowel de samenstelling van het team alsook de bedrijfsvisie. Herante BV bestaat uit een mix van jonge ondernemers als ook ervaren entrepreneurs, deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat wij enerzijds in staat zijn uw organisatie op een professionele manier te kunnen ondersteunen en anderzijds een jonge en onbevangen aanpak kunnen garanderen wat zich laat terug zien in het constant zoeken voor oplossingen voor uw klant.

Bedrijven die op zoek zijn naar een frisse en creatieve leverancier van (retro reflecterende) folies en toebehoren, vinden in Herante de juiste partner.